Tenten

Danske beschikt over een breed en professioneel assortiment aluminium  feesttenten in diverse maten, verschillende kleuren en modellen. De vouw-, pagode- en kadertent vormen maar enkele van de vele voorbeelden. Wilt u graag een tent, volledig op uw maat? Ook dat kan!

Soorten tenten

Soorten

Meer weten?

Afhankelijk van het doel waarvoor u de feesttent gebruikt en het aantal bezoekers, kunt u het formaat van uw tent bepalen:

Waarom Danske?

Veelzijdigheid

Danske beschikt over een heleboel creatieve oplossingen dankzij ons uitgebreid assortiment. Wij helpen je mee ontwerpen, combineren en de juiste keuze maken.

Service

Omdat alles in eigen beheer gebeurt, biedt Danske zijn klanten een unieke en benijdenswaardige service: vanaf bespreking, ontwerp, goedkeuring voor productie tot en met de levering van uw order.

Hoogwaardige kwaliteit

Voor alle tenten gebruiken we de meest kwalitatieve en moderne materialen die een langere levensduur garanderen. Dit zorgt voor een minimaal onderhoud en service.

Veiligheid

Veiligheid komt bij Danske op de eerste plaats. Al onze producten worden geproduceerd volgens de hoogste Europese veiligheidsnormen en met brandvertragende materialen.